Smażalnia

Smażalnia ryb funkcjonuje przez cały rok.

Smażymy jedynie ryby poławiane w Morzu Bałtyckim oraz na Zalewie Kamieńskim.

Smażymy na tradycyjnych patelniach, w niewielkiej ilości tłuszczu.

Smażymy głównie w cieście piwnym co pozwala zachować rybom ich soczystość i niepowtarzalny smak.

Menu rybne jest uzależnione od pory roku oraz okresów ochronnych poszczególnych ryb.

Menu stałe:

  • DORSZ
  • OKOŃ
  • SANDACZ
  • ZUPA RYBNA z łososiem, papryką i pomidorami

Menu uzależnione od okresów połowowych:

  • LESZCZ
  • SZCZUPAK
  • ŚLEDŹ
  • ŁOSOŚ
  • FLĄDRA
  • TURBOT

Do dyspozycji gości jest sala oraz ogródek letni, który otwieramy gdy tylko pogoda na to pozwoli.

Planujesz spotkanie, kolację lub imprezę integracyjną?

Skorzystaj z naszego doświadczenia i zaoferuj swoim gościom przepyszne dania z ryb:

  • Półmisek rybny – cieniutko poplastrowany łosoś wędzony, tuńczyk lub Łosoś kiszony
  • Ryby smażone
  • Ryby wędzone
  • Zupa rybna z łososiem, papryką i pomidorami
  • Pasta rybna z makreli i trewala
  • Śledzie w oleju, śmietanie, po cygańsku, w occie

Wszystkie dania przygotowujemy tradycyjnie ze świeżych ryb najwyższej jakości.

.